nedjelja, 19.02.2012.

GDJE SU DANAS? Steve Urkel

SteveUrkel


Did i do that?“ simpatično reče Steve Urkel, a njegova nestašnost izaziva bijes na licu Carla. Urenbesno! Klasik!

Ili prije dobijete poriv da uzmete televizor, bacite ga na pod, lupate nogama, prpucate sa dva metka i, za svaki slučaj, još jednim u sredinu ekrana. Čak i tada mogli biste osjetiti bojazan , vrlo relalan, da bi njegov glas mogli začuti sa crknutog ekarana.





Psihologia priznaje naziv Urkofobija nastala posljednih nekoliko godina u Hrvatskoj radti nebrojnih repriza sit-coma „Pod istim krovom“. “Istina, Urkofobija ide odmah iza, ipak nedostižne, Franofobije ili Dadiljofobije“, kaže eminentni psihijatar Surjaček „Riječ je o vrlo ozbiljnim i dubokim strahovima koji u nekim slučajevima zahtjevaju i hospitalizaciju pacijenta“



No, nastranu sve, pretpostavili smo po Laurinoj frizuri kako je serija snimana davnih dana, pa se nameće pitanje, gdje je Steve Urkel danas?

Kružile se priče kako je glumac Jaleel White koji ga je utjelovio, umro. Lažnu vijest prvo je donio “Associated Press", napisavši da je glumac nađen mrtav na podu svoje kuće u Los Angelesu. U članku koji je sadržavao i lažne izjave nekadašnjih glumčevih suradnika, također su napisali da je, nakon što je pucao u sebe, rekao popularnu frazu: “Did I do that?”

Did i do that?

Steve Urkel je doduše mrtav, ali sam White nastavio je dalje u različitim smjerovima. U jednom je intervjuu čak izjavio: “Ako me ikad vidite kako izvodim gluposti poput Urkela, izvedite me van, prislonite pištolj na čelo i riješite me muka.”

Friško je glumio u spotu Cee Lo Greena Cry Baby, a ulogu je imao u prvoj epizodi najnovije i čini se posljednje sezone House-a. U međuvremnu je imao mnogo malih uloga u filmovima (Dreamgirls) i epizodnih u serijama (Frikovi, Bostonsko pravo).



Mrzite Urkela, ne mrzite Jaleela.



Eto, tu je on danas, a gdje ste vi, a?

- 10:39 - KOMENTARI ( 2 komentara) - ISPRINTAJ - #